Sittard-Geleen

Organisaties in de gemeente Sittard-Geleen

De sociale kaart is het overzicht van organisaties die actief zijn in de gemeente, voor zorg en ondersteuning en met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van tennisclub tot thuiszorginstelling en van ouderenbond tot kinderdagverblijf.

Zoek organisaties in de lijst of bekijk ze op de kaart!

Naar organisaties

Wmo adviescentrum

Heeft u een vraag over welzijn, zorg, ondersteuning of (aangepast) wonen? Dan kunt u terecht bij het Wmo adviescentrum van de gemeente Sittard-Geleen. In het adviescentrum kunt u informatie en advies krijgen. Een Wmo-consulent geeft antwoord op uw vraag en helpt u verder op weg naar passende ondersteuning.

Wmo adviescentrum

Wijksteunpunten

Wilt u buurtbewoners ontmoeten, een kopje koffie drinken of aan een activiteit meedoen? U bent van harte welkom bij de wijksteunpunten in Sittard-Geleen.

U kunt bij de wijksteunpunten ook terecht wanneer u vragen heeft over zorg en hulp. Bijvoorbeeld over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt gewoon binnenlopen bij een van de 7 locaties. Maar bellen kan natuurlijk ook.

Locaties wijksteunpunten

Stadswinkel

Bij de Stadswinkel kunt u producten aanvragen, zoals een gehandicaptenparkeerplaats, leerlingenvervoer of VOG. Of een vraag stellen aan de gemeente. In de Stadswinkel kunt u alleen op afspraak terecht. Maak online een afspraak of bel 14 046.

Openingstijden Stadswinkel