Beek

Organisaties in de gemeente Beek

De sociale kaart is het overzicht van organisaties die actief zijn in de gemeente voor zorg en ondersteuning en met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot buurtcentrum, van zaalvoetbalclub tot bibliotheek en van ouderenbond tot kinderdagverblijf.

Zoek organisaties in de lijst of bekijk ze op de kaart!

Naar organisaties

Wijkteam Beek

Bij het wijkteam kunt u terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld over uw woonsituatie, vervoersvoorzieningen, mantelzorgen, geldzaken, dagbesteding en gezondheid. Of wanneer u bijvoorbeeld vrijwilliger wilt worden of een idee hebt voor uw buurt. Het wijkteam denkt en werkt met u mee. Kan het wijkteam uw vraag niet beantwoorden, dan kijkt het team waar u wel terecht kunt.

Het wijkteam zit op 4 locaties in de gemeente Beek. U kunt bij het wijkteam binnenlopen in Neerbeek, Spaubeek en op 2 verschillende plekken in Beek.

Wijkteam Beek

Zorgloket gemeente Beek

Wilt u meer weten over mogelijkheden voor ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) dan kunt u terecht bij het Zorgloket van de gemeente Beek. Meer informatie hierover vindt u op de website van de gemeente Beek.

Wmo in de gemeente Beek

Publieksbalie gemeentehuis

Bij de Publieksbalie kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld zorg (Wmo) en Werk en Inkomen. U kunt er ook producten aanvragen, zoals een gehandicaptenparkeerplaats, leerlingenvervoer of een VOG.

U kunt bij de Publieksbalie binnenlopen of telefonisch contact opnemen. Voor sommige zaken kunt u ook online een afspraak maken.

Openingstijden Publieksbalie